Σχετικα με την
Crystal construction engineering

Στην CRYSTAL Construction Engineering τοποθετούμε την κατασκευή στο επίκεντρο.

Με πλήρη γνώση στον τομέα της μηχανικής και με μία δυναμική ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών του κατασκευαστικού κλάδου υλοποιούμε με διαφάνεια κάθε είδους οικοδομικό έργο, ανταποκρινόμενοι στο ακέραιο στις απαιτήσεις των εργοδοτών μας.

Η Εταιρεία

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ

Founder & CEO | Civil Engineer, BSc

Η ΒΑΣΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Θάνος Ρομανάς

Θάνος Ρομανάς

Civil Engineer, MSc

MARIE CLAIRE GUIRGUIS

MARIE CLAIRE GUIRGUIS

Civil Engineer BSc

Άρτεμις Παπαμιχαήλ

Άρτεμις Παπαμιχαήλ

Civil Engineer, MSc  

Μαρία ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Μαρία ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Administrative Assistant

construction company greece

Φιλοσοφία

TOΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

Η βαθιά γνώση της κατασκευής και η εμπειρία των διαδικασιών της, σε συνδυασμό με την κατανόηση της αρχιτεκτονικής πρωτοπορίας και της αισθητικής ποικιλομορφίας που χαρακτηρίζει τα διαφορετικά έργα, αποτελούν τον πυρήνα του τρόπου που σκεφτόμαστε και εργαζόμαστε στην CRYSTAL Construction Engineering.

Πάθος μας είναι η ακέραια και πιστή εφαρμογή της αρχιτεκτονικής μελέτης που πηγάζει από την αγάπη μας για την αρχιτεκτονική, τόσο ως επιστήμη, όσο και ως τέχνη.


ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ
ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ & ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Οι καινοτόμες κατασκευαστικές λύσεις, τα νεότερα τεχνολογικά εργαλεία και οι σύγχρονες τεχνοτροπίες από τον κόσμο των υλικών είναι οι τρεις βασικοί τομείς στους οποίους επενδύουμε διαχρονικά.

Με συνεχή παρακολούθηση και προσαρμογή στις εξελίξεις του κλάδου μας, καθώς και συστηματική εκπαίδευση σε θέματα τεχνολογίας και project management εξασφαλίζουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στον εργοδότη μας.


ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ
ME ΔΙAΡΚΕΙΑ ΣΤΟ ΧΡOΝΟ

Η προσωπική επαφή και το ουσιαστικό ενδιαφέρον τόσο για τον εργοδότη μας, όσο και για τα μέλη της ομάδας μας, αποτελούν για εμάς βασικές αξίες.

Ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και τρόπων επικοινωνίας προσαρμόζονται δυναμικά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε εργοδότη μας υποστηρίζοντάς τον καθ’ όλη τη διάρκεια αλλά και μετά την ολοκλήρωση του έργου.

Πλεονεκτήματα

  • Γνώση της κατασκευής από το πρώτο έως το τελευταίο στάδιο
  • Εμπειρία σε κατασκευαστικά σύνθετα έργα
  • Σεβασμός στην επένδυση του εργοδότη μας, ακολουθώντας διαδικασίες απόλυτα διαφανείς
  • Προσωπική επαφή και ουσιαστικό ενδιαφέρον τόσο για τον εργοδότη μας, όσο και για τα μέλη της ομάδας μας
  • Συνεχή παρακολούθηση και εκπαίδευση πάνω στις εξελίξεις του κατασκευαστικού κλάδου
  • Ουσιαστική και υπεύθυνη παρουσία και μετά την ολοκλήρωση του έργου
  • Οικονομικά υγιής εταιρεία, με μηδενικό δανεισμό

Μένοντας πιστοί στις αρχές μας, καταφέρνουμε να χτίζουμε κτίρια αλλά και σχέσεις με διάρκεια στο χρόνο!

construction company athens

Πιστοποιήσεις

ertification Logo

Project Management Professional (PMP)

Εταιρικη κοινωνικη ευθυνη

OFFICIAL MEMBER OF US GREEN BUILDING COUNSIL (USGBC)

ΜΕΛΟΣ US GREEN BUILDING COUNSIL (USGBC)

Ο οργανισμός USGBC βασίζεται σε μέλη ανά τον κόσμο και η αποστολή του είναι να αλλάξει τον τρόπο σχεδιασμού, κατασκευής και λειτουργίας των κτιρίων, δημιουργώντας ένα περιβαλλοντικά και κοινωνικά υπεύθυνο, υγιές περιβάλλον που βελτιώνει την ποιότητα ζωής.

Ως μέλος, συμβάλουμε και υποστηρίζουμε και εμείς τις δράσεις του USGBC (πράσινα κτίρια, πράσινες συνοικίες, project HAITI κ.α.) και υιοθετούμε πρακτικές για ένα πιο πράσινο και ευημερούμενο μέλλον.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗΣ

Στα πλαίσια της εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης στηρίζουμε έμπρακτα την εκστρατεία αναδάσωσης του μη κερδοσκοπικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού we4all, και για κάθε 10μ2 δόμησης ή ανακαίνισης έργου μας, φυτεύουμε ένα δέντρο.

Οργανώνουμε, συμμετέχουμε ενεργά, χρηματοδοτούμε τις δεντροφυτεύσεις και επικοινωνούμε τις δράσεις μας αυτές με στόχο την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση τόσο των συνεργατών, όσο και ων εργοδοτών μας.

“Στόχος της εταιρείας μας είναι να υιοθετεί βιώσιμες και υπεύθυνες πρακτικές που θα επηρεάζουν θετικά την ζωή των ανθρώπων και πολύ μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της”

Ευφροσύνη Κρυστάλλη
Founder & CEO της CRYSTAL Construction Engineering

TREE PLANTING

BACK TO TOP